Search found 9 matches

by Sidney Schwartz
Sun Dec 11, 2011 8:30 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Running under Win 7
Replies: 3
Views: 11049

Re: Running under Win 7

The instructions you pointed me to worked. I also had to register TABCTL32.OCX, but once you know the registering procedure it only takes a minute. With Win 7 it's important to do the following: when you run the Command Prompt, right click on it and select "run as administrator". If you don't, the r...
by Sidney Schwartz
Sun Dec 11, 2011 7:27 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Running under Win 7
Replies: 3
Views: 11049

Re: Running under Win 7

Thanks, Lance...I'lll give that a try. So far the transition from XP to Win 7 has been surisingly easy. Of the dozen or so FS related programs I've installed under Win 7, I've only had this and one other problem, and they both seem fixable. The biggest nuisance is transferring the huge amounts of da...
by Sidney Schwartz
Sun Dec 11, 2011 9:07 am
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Running under Win 7
Replies: 3
Views: 11049

Running under Win 7

Hi Luis, I've installed Sbuider for FS9 on a Windows 7 computer. I am not installing any of my programs in the Program Files or Program Files(x86) folders...I created a new Programs folder. I get the following error message when I try to run Sbuilder: Run-time error '339': Component COMDLG32.OCX or ...
by Sidney Schwartz
Mon Apr 18, 2011 7:24 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Odd LWM behavior
Replies: 3
Views: 10210

Re: Odd LWM behavior

Thanks, Dick. Love your mesh! :mrgreen:
by Sidney Schwartz
Mon Apr 18, 2011 7:21 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Sbuilder.chm is not help for me
Replies: 5
Views: 12430

Re: Sbuilder.chm is not help for me

Sorry I can't be of more help. I'm still using Windows XP and don't know doodly about Win 7. :(
by Sidney Schwartz
Mon Apr 18, 2011 4:10 am
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Sbuilder.chm is not help for me
Replies: 5
Views: 12430

Re: Sbuilder.chm is not help for me

Make sure you have the latest version of Sbuilder. I think I had this same problem with an older version. Another way to open the help file is to open the Sbuilder/HTML folder and double click on the help file.
by Sidney Schwartz
Mon Apr 18, 2011 4:06 am
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Odd LWM behavior
Replies: 3
Views: 10210

Re: Odd LWM behavior

Ah. I read the tutorial on making an Island and think I got it figured out. Didn't occur to me that I had to assign a land class texture to the land mask I'd created. Duh. :roll:
by Sidney Schwartz
Sun Apr 17, 2011 7:19 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Odd LWM behavior
Replies: 3
Views: 10210

Odd LWM behavior

This illustrates a problem I sometimes run into when using LWMs to modify a coastline. The airport is Pangnirtung in northern Canada. I have UT installed, but it does not modify this area, so the default scenery bgls are being used. In the pic you can see the airport and the default coastline. I've ...
by Sidney Schwartz
Tue Nov 10, 2009 3:33 am
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Objects from fs9_custom_buildings_ss dont appear in scenery
Replies: 9
Views: 17675

Re: Objects from fs9_custom_buildings_ss dont appear in scenery

I'm glad you got that sorted out. I've just completed updating my FS9 default terminal buildings library to be compatible with RWY12 and Sbuilder. It works for me, but I wouldn't mind if someone else tested it before I upload it for public consumption. Anyone who would like to give it a try is welco...