Search found 4 matches

by nightflight
Tue Feb 08, 2011 3:41 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Configuration Problem?
Replies: 2
Views: 10348

Re: Configuration Problem?

Hello Meshman, and thanks for your reply (had a terrible feeling that this site had become dormant!) I'm running XPSP3 and SBuilder is installed on my 2nd HD ("D") in its program files directory. Can now access my API macros; having moved APT 2.6 up one level, but still not the ASD or RWY12..... :ev...
by nightflight
Mon Feb 07, 2011 6:38 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: Configuration Problem?
Replies: 2
Views: 10348

Configuration Problem?

Hello

My preference paths are correctly set up but SBuilder will not give me access to my API or ASD Macros.
Likewise I cannot get access to my RWY12 program.
Can you tell me what is wrong please?

With thanks
Nightflight
by nightflight
Wed Feb 02, 2011 10:11 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: SBuilderFS9 LAUNCH PROBLEM
Replies: 1
Views: 8771

Re: SBuilderFS9 LAUNCH PROBLEM

Hello PLEASE forgive me for posting the above: I have been through some of the older Forum pages and discovered about the decimal separator in the Windows regional settings - because I am running a french language system, the decimal separator was a ","! I have changed this to "." and the program op...
by nightflight
Wed Feb 02, 2011 9:55 pm
Forum: SBuilder for Flight Simulator FS2004
Topic: SBuilderFS9 LAUNCH PROBLEM
Replies: 1
Views: 8771

SBuilderFS9 LAUNCH PROBLEM

Hello

I have newly downloaded SBuilder FS9 and unzipped all the files to the specific folder.
When I try to launch the program, I get the following "Error" message: see attachment jpg.
I am running a French language system with XP SP3.
Please can you help me with this issue
Thanks
Nightlife