Exclude Water GPS

This is the Forum to discuss the use of SBuilderX (version 3.10 and above). For previous versions of SBuilder please use the "SBuilder for Flight Simulator FS2004" forum.

Exclude Water GPS

Postby Bavarello » Sun Mar 29, 2015 9:47 am

Hello everyone

I tried to exclude from the GPS default FSX water bodies.

By following this procedure:
Create three polygons polygons exclusion order
1) Exclude_All_Water_Polygons
2) Exclude_All_Water_Polygons_GPS
3) Exclude_All_Shorelines

In the scenario I have what I wanted; removal of the body of water. But in the GPS water body default is always visible.

Polygons are large enough to cover the area covered.
Any idea why is not working properly? I use SBX 314 64-bit Windows 7

Regards
Attachments
MiG_047.jpg
Last edited by Bavarello on Sun Mar 29, 2015 6:28 pm, edited 2 times in total.
Bavarello
 
Posts: 8
Joined: Sun Nov 18, 2007 1:57 pm
Location: Italy

Re: Exclude Water GPS

Postby luisfeliztirado » Sun Mar 29, 2015 11:22 am

Hello,

I'm not really sure that I understand what you mean by default - could you please explain?

In any case, the GPS Hydro polygons in FS X seem to have a bug or two.

Best regards.
Luis
User avatar
luisfeliztirado
 
Posts: 411
Joined: Sun May 15, 2005 8:15 am
Location: Santo Domingo

Re: Exclude Water GPS

Postby Bavarello » Sun Mar 29, 2015 6:12 pm

Thanks for your interest. I apologize for my bad English. I attach the photo for a better understanding.

Best Regards

Giovanni
Attachments
MiG_001.jpg
04 The final Result
MiG_048.jpg
03
MiG_000.jpg
01
MiG_049.jpg
02
Bavarello
 
Posts: 8
Joined: Sun Nov 18, 2007 1:57 pm
Location: Italy

Re: Exclude Water GPS

Postby luisfeliztirado » Mon Mar 30, 2015 12:27 am

I see. Thank you very much for the images - everything is very clear now.

The same thing has happened to me numerous times. As I mentioned, there are a lot of small "bugs" in the FS X code and this is one of them.

You could, of course, remove the default GPS Hydro file from the directory and create a completely new and accurate file, but that is a very large area to cover and, I think, that it never worked for me. It has been many years since I last tried this, but, if I remember correctly, new GPS Hydro poly files don't display.

Perhaps you could try for yourself and see if that solution will work for you. Good luck.

Best regards.
Luis
User avatar
luisfeliztirado
 
Posts: 411
Joined: Sun May 15, 2005 8:15 am
Location: Santo Domingo


Return to SBuilderX for Flight Simulator X



Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron